Sully, a segítőkutya őrzi idősebb Bush koporsóját

Pénteken 94 évesen elhunyt Geroge H. W. Bush, 1989 és 1993 között az USA 41. elnöke, George W. Bush későbbi amerikai elnök apja.

Segítőkutyája, Sully, a labrador retriever – aki hétfőn elkíséri Bush holttestét az utolsó útjára Texasból Washingtonba –, így virrasztott vasárnap a koporsó mellett:

A képet George H. W. Bush szóvivője posztoltaFotó: Jim McGrath/Twitter

A koporsót az Air Force One szállítja, amit átmenetileg átneveztek Special Air Mission 41-re. A héten temetik el minden idők egyik legsikeresebb amerikai elnökét. (BBC)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.