Sully, a segítőkutya őrzi idősebb Bush koporsóját

gyász
2018 december 03., 10:24

Pénteken 94 évesen elhunyt Geroge H. W. Bush, 1989 és 1993 között az USA 41. elnöke, George W. Bush későbbi amerikai elnök apja.

Segítőkutyája, Sully, a labrador retriever – aki hétfőn elkíséri Bush holttestét az utolsó útjára Texasból Washingtonba –, így virrasztott vasárnap a koporsó mellett:

A képet a George H. W. Bush koporsóját őrző Sullyról a néhai amerikai elnök szóvivője posztolta
photo_camera A képet George H. W. Bush szóvivője posztolta Fotó: Jim McGrath/Twitter

A koporsót az Air Force One szállítja, amit átmenetileg átneveztek Special Air Mission 41-re. A héten temetik el minden idők egyik legsikeresebb amerikai elnökét. (BBC)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.