Egy 9 éves kaliforniai srác elérte, hogy a falujukban legalizálják a hógolyózást

külföld
2018 december 04., 21:24
comments 68

Az Egyesült Államok a hülye törvények hazája is. A sok értelmetlen, be nem tartható helyi rendelet közül az észak-kaliforniai Severance-nek éppen a hógolyózás tilalma jutott.

A 9 éves Dane Best viszont nem akart lemondani a hógolyózásról, miközben bajba sem akart kerülni, ezért elment a soros önkormányzati ülésre, és felszólalt a hógolyózás legalizálása mellett. A falu vezetése egyhangúlag szavazta meg az indítványt.

Amikor arról kérdezték a fiút, hogy mit fog kezdeni a nyakába szakadt lehetőséggel, a 4 éves öccsére, Daxre mutatott, mármint hogy őt dobálja meg először.

Dane anyukája közben talált egy olyan helyi rendeletet is, amely az engedélyezett háziállatok között egyedül a kutyákat és macskákat emeli ki. Úgyhogy könnyen lehet, hogy Dane visszatér az önkormányzatra, hogy felszólaljon az ezek szerint törvényen kívüli tengerimalaca érdekében. (AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.