Elég volt az unalmas időjárásból!

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Frontérzékeny testvéreim, öveket bekapcsolni. Hétfőn tavaszi időt ígértem mára, és ez annyiban igaznak is bizonyult, hogy, legalábbis tegnaphoz képest kimondottan meleg van. És esik. Ugyanakkor az Országos Meteorológiai Szolgálat szakértőinek szép megfogalmazásában kedden mozgalmassá válik az időjárásunk.Tőlünk északra ciklon helyezkedik el, ennek kerültünk a melegszektorába, ahol nyugat-délnyugat felől enyhe és nedves léghullámok érkeznek fölénk. De még mielőtt ezek megérkezhetnének, hidegfront vonul át az ország felett.

Ez kifejezetten csak a csapadékrajongóknak kedvez, ők a domborzati viszonyok függvényében változatos formában figyelhetik majd meg kedvenc jelenségüket. Jellemzően eső várható, de lehet belőle még ónos eső is, mert a felső, meleg légrétegek alatt a felszín közelében fagyosabb marad a levegő. A hegyekben pedig még akár havazhat is. Érdemes tehát óvatosan vezetni, járni, létezni.

Tömören a lényeg: 4-12 fok, elszórva napsütés.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.