Elég volt az unalmas időjárásból!

Frontérzékeny testvéreim, öveket bekapcsolni. Hétfőn tavaszi időt ígértem mára, és ez annyiban igaznak is bizonyult, hogy, legalábbis tegnaphoz képest kimondottan meleg van. És esik. Ugyanakkor az Országos Meteorológiai Szolgálat szakértőinek szép megfogalmazásában kedden mozgalmassá válik az időjárásunk.Tőlünk északra ciklon helyezkedik el, ennek kerültünk a melegszektorába, ahol nyugat-délnyugat felől enyhe és nedves léghullámok érkeznek fölénk. De még mielőtt ezek megérkezhetnének, hidegfront vonul át az ország felett.

Ez kifejezetten csak a csapadékrajongóknak kedvez, ők a domborzati viszonyok függvényében változatos formában figyelhetik majd meg kedvenc jelenségüket. Jellemzően eső várható, de lehet belőle még ónos eső is, mert a felső, meleg légrétegek alatt a felszín közelében fagyosabb marad a levegő. A hegyekben pedig még akár havazhat is. Érdemes tehát óvatosan vezetni, járni, létezni.

Tömören a lényeg: 4-12 fok, elszórva napsütés.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.