Kacsatetemekkel etette sertéseit egy tázlári gazda

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Igazi horrortanyán ütöttek rajta a Nébih szakemberei a napokban. Egy tázlári gazdálkodónál jártak, a sertéstenyésztő gazdaságában halmokban álltak a kacsatetemek. Az ellenőrök érkezésekor is kölyökkutyák falatoztak a dögökből. Az egyik helyiségben 40 kacsatetem hevert, ugyanitt négy zsákban további 16, a fagysztóban további 21 dögöt találtak.

Az udvaron elhelyezett hordókban és vödörben pedig belet és egyéb vágóhídi hulladékot találtak. Ezeket jelöletlenül tárolták, miközben a gazdálkodónak erre semmilyen engedélye nem volt.

A sertéstartó gazda az ellenőröknek elismerte, hogy az elhullott kacsákkal a sertéseit akarta takarmányozni. A Nébih a sertéseket is megvizsgálta, kiderült, hogy azoknak sem voltak papírja, eredetük ismeretlen.

A Nébih azonnali hatállyal forgalmi korlátozást rendelt el a telepen tartott állatokra. A gazdálkodó több százezer forintos bírságot kaphat. (Via Index)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.