Kósa Lajos szerint a CEU nem tud Budapestről elköltözni, hiszen soha nem is volt itt

POLITIKA
2018 december 04., 09:37
comments 487

Ismét óriási megfejtésekben van Kósa Lajos, aki kedden, egy más témában tartott sajtótájékoztatón válaszolt a CEU elűzésével kapcsolatos újságírói kérdésekre.

„Az ATV el tud-e költözni Vietnamból?” - teszi fel a kérdést Kósa a csatorna riporterének. „Nincs ott ATV, ezért nem tudna elköltözni. A New York-i CEU sosem volt Budapesten, ezért nem tud Budapestről elköltözni. Tehát logikai képtelenség.”

link Forrás

Korábban hasonló logika szerint fejtett meg egy fontos kérdést Kovács Zoltán, aki szerint aljas rágalom volt, hogy Magyarország éhezteti a menekülteket, „hiszen nem is menekültekről van szó”.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.