Megszületett Eddie Murphy tizedik gyereke

bulvár
2018 december 04., 08:03
comments 34

Az újszülött édesanyja Paige Butcher ausztrál modell. A pár közleményben hozta nyilvánosságra, hogy Max Charles Murphy pénteken jött világra 3000 grammos súllyal. A kisfiú középső neve Murphy bátyjának, az ugyancsak színész Charlie Murphynak az emlékét őrzi, aki tavaly hunyt el leukémiában.

A 39 éves Butcher és Murphy 2012 óta élnek együtt, első gyermekük, Izzy kétéves.
Murphy legidősebb gyereke a 29 éves Eric. Az amerikai színész tíz gyereke öt anyától született. Eric édesanyjáról, Paulette McNeelyről keveset tudni, kerüli a sajtónyilvánosságot. Második fiának, az 1990-ben született Christiannak Tamara Hood Johnson az édesanyja. 

photo_camera Fotó: Mark J. Terrill/AP

Murphynek öt gyermeke - Bria, Myles, Shayne, Zola és Bella - született volt feleségétől, Nicole Mitchell Murphytől, akivel 1993 és 2005 között voltak házasok.
A válás után a színész a volt Spice Girllel, Mel B-vel randizgatott, és ebből a kapcsolatból is született egy gyermek. Angel Iris Murphy Brown 2007. április 3-án, Murphy születésnapján jött világra.
Murphy 2016-ban azt nyilatkozta, hogy „élete legragyogóbb részét” jelentik számára a gyerekei.

(MTI/AP)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.