A Jumanji-film sztárja, Kevin Hart lesz az 2019-es Oscar-gála házigazdája

Az amerikai Filmakadémia Twitterén közölte, hogy Kevin Hart lesz a következő Oscar-díjátadó ünnepség műsorvezetője, házigazdája februárban.

Kevin Hart a Jumanji 2-benForrás: A film trailere

Kevin Hartot utoljára a magyar mozikban a Jumanji - Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle) c. a maga műfajában egész jónak nevezhető komédiában láthatta a nagyérdemű, korábban pedig a Pofázunk és végünk (Ride Along) c. vígjátékban szerepelt.

Az amerikai afrikai származású férfi egyike azon feketéknek (Chris Rock, Whoopi Goldberg, Sammy Davis Jr.), akik ebben az elismerésben részesülnek, de mint arra a Hollywood Reporter mai cikkében rámutatott, a mai helyzetben egyáltalán nem könnyű feladat megfelelni a vendégeknek, több millió tévénézőnek és mindazon társadalmi elvárásnak, amely  átpolitizálta közéletet. (Guardian)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.