A Jumanji-film sztárja, Kevin Hart lesz az 2019-es Oscar-gála házigazdája

Tbg
a hetedik művészet
2018 december 05., 14:07
comments 96

Az amerikai Filmakadémia Twitterén közölte, hogy Kevin Hart lesz a következő Oscar-díjátadó ünnepség műsorvezetője, házigazdája februárban.

Kevin Hart a Jumanji 2-ben
photo_camera Kevin Hart a Jumanji 2-ben Forrás: A film trailere

Kevin Hartot utoljára a magyar mozikban a Jumanji - Vár a dzsungel (Jumanji: Welcome to the Jungle) c. a maga műfajában egész jónak nevezhető komédiában láthatta a nagyérdemű, korábban pedig a Pofázunk és végünk (Ride Along) c. vígjátékban szerepelt.

Az amerikai afrikai származású férfi egyike azon feketéknek (Chris Rock, Whoopi Goldberg, Sammy Davis Jr.), akik ebben az elismerésben részesülnek, de mint arra a Hollywood Reporter mai cikkében rámutatott, a mai helyzetben egyáltalán nem könnyű feladat megfelelni a vendégeknek, több millió tévénézőnek és mindazon társadalmi elvárásnak, amely átpolitizálta közéletet. (Guardian)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.