24.hu: Szekszárdi fideszesek járhattak jól a paksi atomerőmű körüli ingatlanvásárlásokkal

gazdaság
2018 december 06., 10:37
comments 39

A világ ingatlanüzletét köthette egy szekszárdi fideszesekhez köthető cég a paksi erőmű építése körül. A 24.hu sztorija szerint az atomerőmű bővítésére hivatkozva komoly ingatlanvásárlásokba kezdett egy PIP Közép-Duna Menti Térségfejlesztési Nonprofit Kft nevű állami cég Tolna megyében.

Az egyik felvásárolt ingatlan egy csődbe ment szekszárdi húsüzem, ami a hivatalos árverésen nem talált gazdára 2017 nyarán, néhány hónappal később azonban, a 24.hu szerint egy fideszes kötődésű vállalkozáshoz került, és aztán nem sokkal később ők adhatták tovább az állami PIP Kft-nek. A fideszes kötődésű cégnél nem árulták el, hogy mennyiért vették meg az ingatlant, de a 24.hu a cégadatok és ingatlannyilvántartás adatai alapján arra utal, hogy nagyon jó üzletet köthettek. A lapnak Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő azt mondta, hogy hűtlen kezelés gyanújával feljelentést tesz az ügyben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.