Eltűnt az amerikai tengerészgyalogság két repülője Japán partjainál

Rövid közleményben jelentette az amerikai tengerészgyalogság, hogy két gépük balesetet szenvedett csütörtökön  Japán partjainál. Hogy pontosan mi történt, nem tudni. Egyes források szerint egy F/A 18-as vadászrepülőgép és egy KC 130-as utántöltő repülő ütközött össze, fedélzetükön hétfős legénységgel. A japán parti őrség nagy erőkkel kezdte meg a mentési munkálatokat, 

egy katonát sikerült élve kimenteniük a vízből, állapota stabil.

Fotó: STAFF SGT. SHAWN NICKEL/AFP

A két gép szokásos gyakorlatozáson vett részt, mindketten az Ivakuni légibázisról indultak még szerdán, majd nem sokkal éjfél után vesztették el velük a kapcsolatot. (MTI)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.