Fürjes Balázs szerint most, hogy elnyertük a 2023-as atlétikai vébét, ideje leülni és terveket készíteni

POLITIKA
2018 december 06., 08:06
comments 143

Kedden jelentette be a nemzetközi szövetség Monacóban, hogy Budapest lesz a házigazdája a 2023-as atlétikai világbajnokságnak. A Miniszterelnökség Budapestért és a fővárosi agglomerációért felelős államtitkára csütörtök reggel az M1-en a felkészülésről kijelentette:

Ha keményen dolgozunk, négy és fél év elég lesz.

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a pontos menetrend, Fürjes Balázs meglepő választ adott:

"most le kell ülni, kockás papírt elő kell venni, tervet kell csinálni. Egy három, négy éves útitervet fel kell állítani és utána neki kell esni. Meg kell csinálni. És hát, az atlétikai központot fel kell építeni."

link Forrás

Érdekes logika. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.