Fürjes Balázs szerint most, hogy elnyertük a 2023-as atlétikai vébét, ideje leülni és terveket készíteni

Kedden jelentette be a nemzetközi szövetség Monacóban, hogy Budapest lesz a házigazdája a 2023-as atlétikai világbajnokságnak. A Miniszterelnökség Budapestért és a fővárosi agglomerációért felelős államtitkára csütörtök reggel az M1-en a felkészülésről kijelentette:

Ha keményen dolgozunk, négy és fél év elég lesz.

Arra a kérdésre, hogy mi lesz a pontos menetrend, Fürjes Balázs meglepő választ adott:

"most le kell ülni, kockás papírt elő kell venni, tervet kell csinálni. Egy három, négy éves útitervet fel kell állítani és utána neki kell esni. Meg kell csinálni. És hát, az atlétikai központot fel kell építeni."

Érdekes logika. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.