Kásler Miklós kikérdezte a Tanácsköztársaságról Prőhlét, aztán kirúgta

Mindösszesen egyszer találkozott Kásler Miklóssal, a miniszter akkor is a Tanácsköztársáságról kérdezte, mondta a Petőfi Irodalmi Múzeum éléről október elején váratlanul kirúgott Prőhle Gergely az ATV Egyenes beszéd című műsorában szerda este. Semmit sem csinálna másképpen, mert

"mindig a legjobb meggyőződésem és a józan, otthonról hozott ízlésvilágom szerint csináltam mindent az életben. Itt is azt gondoltam, hogy egy közintézménynek úgy kell működnie, ahogy én azt működtettem”

Prőhlét a közelmúltban ismét megválasztották a Magyarországi Evangélikus Egyház országos felügyelőjévé. Szerinte már csak ezért is abszurd, hogy őt mint egy történelmi egyház világi vezetőjét olyan vádak érik, hogy a Tanácsköztársaságot támogatná. 

„Mondjuk lehet, hogy ez csak az én evangélikus testvéreim bölcsessége, hogy ezt a hülyeséget nem hitték el,”

mondta. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.