Szárnyaszegett 2Rule: képtelenek kellő számú mezt szállítani a csapatoknak, új klubbal már nem is szerződnek

Több mint fél éve képtelen kirepülni fészkéből a magyar sportszermárka, a 2Rule. A Szabadpécs arról ír, hogy Mészáros Lőrinc cége nem tud olyan mennyiségben mezt gyártani, mint amennyire igény lenne. 

Csak a felcsúti Puskás Akadémia játékosait tudják teljes körűen ellátni, igaz a szurkolók ott sem vehetnek szerelést maguknak.

A Haladásnál és a Diósgyőrnél is még mindig döcög a szállítás, az utánpótlás focisták mindkét csapatnál a tavalyi beszállító ruházatát használják. A Szabadpécs szerint a pécsi önkormányzati tulajdonú PMFC klub is szeretett volna 2Rule-ra váltani, de

az nem tudta vállalni a szállítást, így végül az olasz Macron gyártól rendeltek szerelést. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.