Szárnyaszegett 2Rule: képtelenek kellő számú mezt szállítani a csapatoknak, új klubbal már nem is szerződnek

gazdaság
2018 december 06., 07:38
comments 96

Több mint fél éve képtelen kirepülni fészkéből a magyar sportszermárka, a 2Rule. A Szabadpécs arról ír, hogy Mészáros Lőrinc cége nem tud olyan mennyiségben mezt gyártani, mint amennyire igény lenne.

Csak a felcsúti Puskás Akadémia játékosait tudják teljes körűen ellátni, igaz a szurkolók ott sem vehetnek szerelést maguknak.

A Haladásnál és a Diósgyőrnél is még mindig döcög a szállítás, az utánpótlás focisták mindkét csapatnál a tavalyi beszállító ruházatát használják. A Szabadpécs szerint a pécsi önkormányzati tulajdonú PMFC klub is szeretett volna 2Rule-ra váltani, de

az nem tudta vállalni a szállítást, így végül az olasz Macron gyártól rendeltek szerelést.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.