Többször pályázott sikertelenül, végül Handó Tünde segítségével nevezték ki Gulyás Gergely bátyját a Székesfehérvári Törvényszék bírójává

politika
2018 december 06., 08:01
comments 160

Többször is pályázott Gulyás Gergely miniszter bátyja, Gulyás Géza a Székesfehérvári Törvényszék bírói posztjára, sikertelenül. A kinevezést később mégis megkapta, igaz ahhoz Handó Tünde OBH-elnök közbenjárása is kellett, írja a HVG. Handó előbb

  • október 1-től határozatlan időre az Országos Bírósági Hivatalban adott munkát Gulyás Gézának,
  • majd megemelte a Székesfehérvári Törvényszék létszámát.

Az OBH-nál eltöltött két hónap pont jól jött Gulyásnak: a törvény szerint a hivatali munka után a bírókat pályáztatás nélkül tanácselnöki munkakörbe kell beosztani. És lám:

Gulyás Gézát a Székesfehérvári Törvényszékre nevezték ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.