Bulizók helyett hajléktalanoknak nyújt menedéket két berlini klub a télen

Két berlini klub, az Astra Kulturhaus és a Bi Nuu bejelentette: januárban és februárban a hétfő estéken nem a bulizókat, hanem a hajléktalanokat várják. A táncterek átmeneti melegedővé válnak a kreuzberg-i és friedrichshain-i szórakozóhelyeken. A felajánlás szerint az egyik helyen 15 nőt, míg a másikban 25 férit tudnak fogadni és ellátni. (via electronicbeats)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.