Egy győri férfi összeveszett az exfelesége új barátjával, mire az rálőtt a gumilövedékes pisztolyával

December 6-án 20 óra 45 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy győri lakótömb egyik lakásában rálőttek egy férfira. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta,

hogy volt felesége lakásában, annak barátja, egy fegyverrel két alkalommal felé lőtt.

A járőrök a lakásban elfogták a lövöldözőt, majd a helyszíni szemle során megtaláltak és lefoglaltak egy gáz- és riasztófegyvert. Az adatgyűjtés során szerzett információk és a tanúk elmondása szerint a két férfi összeveszett, majd a 33 éves H. Csaba elővette a riasztófegyverét, amelyből két gumilövedéket lőtt ki.

A fegyver  Forrás: police.hu

A leadott lövések a sértett feje mellett haladtak el és akár 8 napon túli sérüléseket is okozhattak volna.

A nyomozók a férfival szemben - előállítását követően - súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. (Police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.