Egy győri férfi összeveszett az exfelesége új barátjával, mire az rálőtt a gumilövedékes pisztolyával

bűnügy
2018 december 07., 14:28
comments 67

December 6-án 20 óra 45 perckor bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy egy győri lakótömb egyik lakásában rálőttek egy férfira. A helyszínre érkező rendőröknek a sértett elmondta,

hogy volt felesége lakásában, annak barátja, egy fegyverrel két alkalommal felé lőtt.

A járőrök a lakásban elfogták a lövöldözőt, majd a helyszíni szemle során megtaláltak és lefoglaltak egy gáz- és riasztófegyvert. Az adatgyűjtés során szerzett információk és a tanúk elmondása szerint a két férfi összeveszett, majd a 33 éves H. Csaba elővette a riasztófegyverét, amelyből két gumilövedéket lőtt ki.

photo_camera A fegyver  Forrás: police.hu

A leadott lövések a sértett feje mellett haladtak el és akár 8 napon túli sérüléseket is okozhattak volna.

A nyomozók a férfival szemben - előállítását követően - súlyos testi sértés bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt eljárást indítottak. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.