Elfogták a férfit, aki videón ijesztgetett budapesti általános iskolásokat késes gyilkossággal

Reggel 4 hírlevél
Amit tudni kell, minden reggel.

A Police.hu közleménye szerint őrizetbe vették azt a férfit, aki egy budapesti általános iskola diákjait rémítette meg a videójával.

2018. december 4-én, zaklatás miatt rendelt el nyomozást a rendőrség ismeretlen tettes ellen, aki magát szellemnek mondva olyan videót terjesztett novemberen, melyben megöléssel fenyegette meg azt, aki a videót megtekintés után nem küldte tovább. 

A felvételről mi is írtunk, ebben a férfi többek közt azt mondja, „azt mondják, nagyon fájdalmas, ha elvágják a nyakad”. A videóban egy karácsonyfa előtt ül a késsel hadonászó figura. A fekete ruhás ember arról beszél, ha nem küldik tovább 30 percen belül 15 embernek a videót, akkor megkeresi őket, és elvágja a nyakukat, ő maga pedig egyébként egy szellem.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai egy 23 éves, téglási férfit fogtak el 2018. december 6-án este otthonában, és előállították a VI. kerületi Rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit zaklatás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését beismerte, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.