Elfogták a férfit, aki videón ijesztgetett budapesti általános iskolásokat késes gyilkossággal

A Police.hu közleménye szerint őrizetbe vették azt a férfit, aki egy budapesti általános iskola diákjait rémítette meg a videójával.

2018. december 4-én, zaklatás miatt rendelt el nyomozást a rendőrség ismeretlen tettes ellen, aki magát szellemnek mondva olyan videót terjesztett novemberen, melyben megöléssel fenyegette meg azt, aki a videót megtekintés után nem küldte tovább. 

A felvételről mi is írtunk, ebben a férfi többek közt azt mondja, „azt mondják, nagyon fájdalmas, ha elvágják a nyakad”. A videóban egy karácsonyfa előtt ül a késsel hadonászó figura. A fekete ruhás ember arról beszél, ha nem küldik tovább 30 percen belül 15 embernek a videót, akkor megkeresi őket, és elvágja a nyakukat, ő maga pedig egyébként egy szellem.

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság munkatársai egy 23 éves, téglási férfit fogtak el 2018. december 6-án este otthonában, és előállították a VI. kerületi Rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a férfit zaklatás vétség miatt gyanúsítottként hallgatták ki, a bűncselekmény elkövetését beismerte, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.