Rekord mennyiségű áramot használt el az ország csütörtökön

Rekordot döntött az ország villamosenergia-szükséglete december 6-án, a rendszer terhelése elérte a 6843 megawattot, közölte az MTI-vel a MAVIR. A cég szerint 

"az előrejelzések alapján prognosztizálható volt, hogy megdől az eddigi, 6825 MW-os rendszerterhelési történelmi rekord,"

hogy miből látták előre, nem tudni. A tippeket várjuk. Segítség:

az eddigi két csúcsnap az évben március 2. és november 29. volt. 

Egy átlagos  téli hétköznapon a csúcsidei rendszerterhelés általában 6000-6600 MW között változik.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.