Süli János a kormányzati rekorder: 354 százalékkal keres többet mint tavaly

Egy év alatt átlagosan 116 százalékos béremelkedésnek örülhetnek a kormányzati szereplők, derült ki a K-Monitor által összesített adatokból. Az Mfor.hu ismertetése szerint 

a két rekorder Bártfai-Mager Andrea és Süli János. Havi bruttó 5 millió forintos fizetésük 354 százalékkal több a tavalyinál.

Őket követi Vízkelety Marian és Völner Pál, államtitkárként 273 százalékkal többet visznek haza mint 2017-ben: havi 1,3 millió forintot.

Fotó: Süli János / Facebook

Az Mfor hozzáteszi: azok, akik országgyűlési képviselők is, bruttó 891 ezer forintos juttatással számolhatnak. A lap szerint 

Süli János havi bruttó 5,8 milliót keres, ami bármilyen adókedvezmény nélkül is nettó 4 milliót jelent. 

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.