Süli János a kormányzati rekorder: 354 százalékkal keres többet mint tavaly

POLITIKA
2018 december 07., 08:00
comments 209

Egy év alatt átlagosan 116 százalékos béremelkedésnek örülhetnek a kormányzati szereplők, derült ki a K-Monitor által összesített adatokból. Az Mfor.hu ismertetése szerint 

a két rekorder Bártfai-Mager Andrea és Süli János. Havi bruttó 5 millió forintos fizetésük 354 százalékkal több a tavalyinál.

Őket követi Vízkelety Marian és Völner Pál, államtitkárként 273 százalékkal többet visznek haza mint 2017-ben: havi 1,3 millió forintot.

photo_camera Fotó: Süli János / Facebook

Az Mfor hozzáteszi: azok, akik országgyűlési képviselők is, bruttó 891 ezer forintos juttatással számolhatnak. A lap szerint 

Süli János havi bruttó 5,8 milliót keres, ami bármilyen adókedvezmény nélkül is nettó 4 milliót jelent. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.