János megadta a választ az élet nagy kérdésére: mit csinálsz, ha az istenért sem akar kiengedni a sorompó a parkolóházból?

Szombat reggel közölte a rendőrség, hogy befejezték a nyomozást egy 31 éves tatabányai férfival szemben, aki ellen rongálás vétség elkövetése miatt nyomoztak.

K. János még szeptemberben egy nap, dél után pár perccel egy áruház parkolójának sorompóját megrongálta úgy,

hogy azt kézzel felhajtotta, letörte, majd távozott a parkolóból autójával.

Az áruház biztonsági őrét egy járókelő értesítette, aki szemtanúja volt az esetnek. A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit 2018. október 18-án gyanúsítottként kihallgattak. K. János a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Elmondta, hogy a sorompó nem működött rendesen és a parkolóból való kijutásra nagyon sokat kellett várnia, ami miatt ideges lett.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek. (Police.hu)

November végén 476 újság, rádió, tévécsatorna és internetes oldal ajándékozta oda magát nemzetstratégiai közérdekből az új fideszes médiaalapítványnak, az eddiginél is jobban a kormány felé hajlítva a magyar nyilvánosságot.

A 444 nem közpénzből működik, és szerencsére senki sem tud bennünket a Fidesznek ajándékozni.

A hosszú távú, biztos működéshez viszont a te segítségedre is szükségünk van. Idén 50 millió forintot szeretnénk olvasóinktól összegyűjteni, 36 millió már összejött, ezt nagyon köszönjük!

Hogy elérjük a kitűzött célt, kérjük támogasd rendszeresen a 444-et!

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.