János megadta a választ az élet nagy kérdésére: mit csinálsz, ha az istenért sem akar kiengedni a sorompó a parkolóházból?

Szombat reggel közölte a rendőrség, hogy befejezték a nyomozást egy 31 éves tatabányai férfival szemben, aki ellen rongálás vétség elkövetése miatt nyomoztak.

K. János még szeptemberben egy nap, dél után pár perccel egy áruház parkolójának sorompóját megrongálta úgy,

hogy azt kézzel felhajtotta, letörte, majd távozott a parkolóból autójával.

Az áruház biztonsági őrét egy járókelő értesítette, aki szemtanúja volt az esetnek. A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit 2018. október 18-án gyanúsítottként kihallgattak. K. János a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Elmondta, hogy a sorompó nem működött rendesen és a parkolóból való kijutásra nagyon sokat kellett várnia, ami miatt ideges lett.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek. (Police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.