János megadta a választ az élet nagy kérdésére: mit csinálsz, ha az istenért sem akar kiengedni a sorompó a parkolóházból?

bűnügy
2018 december 08., 07:29
comments 247

Szombat reggel közölte a rendőrség, hogy befejezték a nyomozást egy 31 éves tatabányai férfival szemben, aki ellen rongálás vétség elkövetése miatt nyomoztak.

K. János még szeptemberben egy nap, dél után pár perccel egy áruház parkolójának sorompóját megrongálta úgy,

hogy azt kézzel felhajtotta, letörte, majd távozott a parkolóból autójával.

Az áruház biztonsági őrét egy járókelő értesítette, aki szemtanúja volt az esetnek. A rendőrök azonosították a bűncselekmény elkövetőjét, akit 2018. október 18-án gyanúsítottként kihallgattak. K. János a kihallgatásán a bűncselekmény elkövetését beismerte.

Elmondta, hogy a sorompó nem működött rendesen és a parkolóból való kijutásra nagyon sokat kellett várnia, ami miatt ideges lett.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek. (Police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.