Nagyon megverték Tállai András jelöltjét a tibolddaróci polgármester-választáson

POLITIKA
2018 december 09., 21:07
comments 315

„A független Nagy Sándort választották a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Tibolddaróc polgármesterévé a vasárnapi időközi polgármester-választáson”

- közölte a település jegyzője az MTI-vel. Molnár Sándor elmondta: a több mint 1100 választópolgár közül 610-en adták le voksukat, ebből 603 volt érvényes.

A nem hivatalos végeredmény szerint Nagy Sándor korábbi alpolgármester 396, míg ellenfele, az ugyancsak független Harai Istvánné 207 szavazatot kapott. 

Hivatalosan mindkét jelölt független volt, de a Mezőkövesdi járáshoz tartozó Tibolddarócon a helyi erős ember Tállai András erősen kampányolt Harai Istvánné mellett, és ehhez képest elég simán kikapott. 

link Forrás

Az időközi választást egyébként azért kellett kiírni, mert a település polgármestere, Dósa József idén szeptemberben indoklás nélkül lemondott.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.