Ötcsillagos, Tokody-díjas öngóllal dőlt el az NB II rangadója

Az a jó a magyar miniszterelnök futballmániájában, hogy ma már gyakorlatilag minden másodosztályú futballpályára jut legalább egy tévéstáb, és nem maradunk le az igazán ínyenc falatokról, mint amilyen a gyirmóti Lázár Patrik öngólja volt vasárnap délután a Kaposvár ellen. 

Igazi rangadó volt ez a listavezető és a harmadik helyezett csapat között, és méltó gól döntötte el a csatát, bátran mérhetjük a magyar öngóltörténelem legnagyobbjaként számontartott Tokody Tibor-féle csavaráshoz

A gyirmóti védő védelmében legyen mondva, nem számíthatott arra, hogy a teljesen őrizetlen kaposvári csatár képtelen lesz lekezelni egy labdát a 16-oson belül:

Erős hétvégénk van, szombaton az év egyik legtechnikásabb potyagólja csúszott be a Haladásnak az MTK ellen:

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.