Ötcsillagos, Tokody-díjas öngóllal dőlt el az NB II rangadója

Az a jó a magyar miniszterelnök futballmániájában, hogy ma már gyakorlatilag minden másodosztályú futballpályára jut legalább egy tévéstáb, és nem maradunk le az igazán ínyenc falatokról, mint amilyen a gyirmóti Lázár Patrik öngólja volt vasárnap délután a Kaposvár ellen. 

Igazi rangadó volt ez a listavezető és a harmadik helyezett csapat között, és méltó gól döntötte el a csatát, bátran mérhetjük a magyar öngóltörténelem legnagyobbjaként számontartott Tokody Tibor-féle csavaráshoz

A gyirmóti védő védelmében legyen mondva, nem számíthatott arra, hogy a teljesen őrizetlen kaposvári csatár képtelen lesz lekezelni egy labdát a 16-oson belül:

Erős hétvégénk van, szombaton az év egyik legtechnikásabb potyagólja csúszott be a Haladásnak az MTK ellen:

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.