Szakértő: Törvényt sért a Honvédkórház azzal, hogy radiológus nélkül műküdtet sebészetet

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Törvényi kötelezettsége lenne a budapesti Honvédkórháznak, hogy ha sebészeti osztályt üzemeltet, akkor elérhető radiológust is alkalmazzon. 

Ha erre nem képes, azzal törvényt sért, mondta el az RTL Klub híradójának Kunetz Zsombor egészségügyi szakértő.

Mindezt annak kapcsán nyilatkozta Kunetz, hogy egy 62 éves asszony a napokban bélelzáródás következményeibe halt bele. A nagymamát elvitték a Honvédkórház sürgősségi osztályára, ám ott nem tudtak ultrahangos felvételt készíteni. Ezért továbbküldték a MÁV-kórház, ott szintén több órás várakozás után sem volt elérhető a szolgáltatás, arra csak este ismét a Honvédkórházban kerülhetett sor, de már későn. (RTL Klub)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.