Elhidegült az ír nő a férjétől, aki egy 300 éve halott kalóz szelleme

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A 46 éves ír Amanda Teague idén egy hajón, nemzetközi vizeken hozzáment egy 300 éve elhunyt haiti kalóz, Jack „szelleméhez”.

De az Irish Mirror rossz hírrel szolgál: a pár tagjai kevesebb mint egy év alatt elhidegültek egymástól, és szétmentek.

Amanda Teague a közösségi médián be is jelentette, hogy ideje, hogy mindenki megtudja, a házasság véget ért. Azt mondta, majd részletesen elmeséli, de a lényeg az, hogy „NAGYON vigyázni kell”, amikor az ember a spiritualitással foglalkozik, ez nem olyan, amivel „szórakozni lehet”.

Jacket egyébként az 1700-as években állítólag lopás miatt ítélték halálra, és végezték ki.

A nő egyébként azt állította, hogy 4000 fontot költött arra, hogy hasonlóan nézzen ki, mint Johnny Depp a Karib-tenger kalózai-sorozatban. (Irish Post)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.