Elhidegült az ír nő a férjétől, aki egy 300 éve halott kalóz szelleme

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 46 éves ír Amanda Teague idén egy hajón, nemzetközi vizeken hozzáment egy 300 éve elhunyt haiti kalóz, Jack „szelleméhez”.

De az Irish Mirror rossz hírrel szolgál: a pár tagjai kevesebb mint egy év alatt elhidegültek egymástól, és szétmentek.

Amanda Teague a közösségi médián be is jelentette, hogy ideje, hogy mindenki megtudja, a házasság véget ért. Azt mondta, majd részletesen elmeséli, de a lényeg az, hogy „NAGYON vigyázni kell”, amikor az ember a spiritualitással foglalkozik, ez nem olyan, amivel „szórakozni lehet”.

Jacket egyébként az 1700-as években állítólag lopás miatt ítélték halálra, és végezték ki.

A nő egyébként azt állította, hogy 4000 fontot költött arra, hogy hasonlóan nézzen ki, mint Johnny Depp a Karib-tenger kalózai-sorozatban. (Irish Post)

A 2018-as országgyűlési választáson elmaradt az ellenzéki összefogás, a Fidesz pedig újra kétharmados többséget szerzett. Az ide vezető titkos tárgyalásokról, és a színfalak mögött zajló belső küzdelmekről szól a MAKRO legfrissebb száma. Magyari Péter, a 444 egyik legismertebb oknyomozó újságírója hónapok át készített háttérinterjúkat a hazai politikai élet legbefolyásosabb szereplőivel, és ezek alapján keresi a választ a magyar demokrácia alapkérdésre: “Leváltható-e még választásokon a kormány?”

Megveszem a Makrót
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.