Elhidegült az ír nő a férjétől, aki egy 300 éve halott kalóz szelleme

szerelem
2018 december 10., 07:15
comments 104

A 46 éves ír Amanda Teague idén egy hajón, nemzetközi vizeken hozzáment egy 300 éve elhunyt haiti kalóz, Jack „szelleméhez”.

De az Irish Mirror rossz hírrel szolgál: a pár tagjai kevesebb mint egy év alatt elhidegültek egymástól, és szétmentek.

Amanda Teague a közösségi médián be is jelentette, hogy ideje, hogy mindenki megtudja, a házasság véget ért. Azt mondta, majd részletesen elmeséli, de a lényeg az, hogy „NAGYON vigyázni kell”, amikor az ember a spiritualitással foglalkozik, ez nem olyan, amivel „szórakozni lehet”.

Jacket egyébként az 1700-as években állítólag lopás miatt ítélték halálra, és végezték ki.

A nő egyébként azt állította, hogy 4000 fontot költött arra, hogy hasonlóan nézzen ki, mint Johnny Depp a Karib-tenger kalózai-sorozatban. (Irish Post)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt