Félmilliárdba kerül Szombathelynek, hogy romokban a kormányzati kukaholding

politika
2018 december 10., 17:15
comments 115

500 millió forint tagi kölcsönt ad Szombathely önkormányzata a városi hulladékkezelőnek, hogy ne menjen csődbe és lepje el a szemét az utcákat, döntött a város képviselő-testülete hétfő késő délután. A Nyugat.hu beszámolója szerint minderre azért van szükség, mert

továbbra is botrányosan működik a nemzeti kukaholding.

A testületi ülésen elhangzottak szerint teljes a káosz a kormányzati vállalatban, még számlázni sem képesek. A Szomhull beszámolója szerint

ők elvégzik a szállítást, és vagy kapnak érte pénz vagy nem. Az idén eddig 340 napnyi munkát végeztek el, és ebből 45 napnyi munkát fizetett ki az állami cég.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.