Figyelmeztetnek: jön a tél

Hidegörvény érkezik Észak felől, figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat. A következő napokra készített előrejelzés szerint a hét végére távozik a hideg. 

  • Kedden előbb északnyugaton, nyugaton, később a középső, délután a keleti tájakon is erősen megnövekszik a felhőzet. Hó, havas eső, eső várható. Késő délutántól, az ország északkeleti felén, nagyjából a Győr-Dunaújváros-Békéscsaba vonaltól északkeletre helyenként akár 2 centiméternyi hó is eshet. A legmagasabb hőmérséklet 1-7 fok között várható.
  • Szerdán szakadozik a felhőzet, szórványosan valószínű zápor, hózápor. Napközben plusz 1-6 fokig melegszik a levegő.
  • Csütörtökön már távolodik a hidegörvény. A hétvégéig számottevő csapadék sem várható. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.