Kósa a túlóratörvényről: Az ellenzék hisztériája az értékes műsorperceket is a törvény megismerésétől veszi el

„Ameddig lehetett beadni érdemi indítványt, addig az ellenzék egyetlen egyet sem adott be. Múlt hét csütörtökig lehetett, a határidő lejárt, aki késve jelentkezik, hiába mondja, hogy nagyon jól tudja az anyagot”, mondta Kósa Lajos a Hír TV Magyarország élőben című műsorában az ellenzéki pártok hétfői obstrukciós kísérletéről. A túlóratörvény egyik beterjesztője hozzátette: 

„az ellenzék hisztériája révén az értékes műsorperceket is a törvény megismerésétől veszi el ez.”

Kósa szerint az új szabályozás a teljes munkaerőpiac 10-15%-át érinti érdemben, ezért még általános érvényűnek sem tekinthető. 

„Az ellenzék rabszolgatörvényt kiált, de az igazság az, hogy a főszabály nem változott. Jelenleg nem munkanélküliség, hanem munkaerőhiány van, akik most sípolnak, egymillió embert eresztettek az utcára,”

mondta. Kósa semmilyen jelét nem adta, hogy bármilyen engedményt tennének, vagy további egyeztetéseket tartanák a módosításról a szombati tüntetés és a hétfői parlamenti balhé után. 

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.