Meghalt Roger, a hatalmas izmai miatt világhírűvé vált mémkenguru

ÁLLAT
2018 december 10., 07:06
comments 89

12 éves korában, az ausztráliai Alice Springs kengururezervátumában meghalt Roger, akit nyilván te is rengeteg képen és videón láttál: ő volt AZ az irtó izmos kenguru. 

link Forrás

A faján belül is nagynak számító, 2 méter magas és 81 kilós vörös óriáskenguru azért élt egy állatotthonban, mert az anyját kölyökkorában elütötte egy autó, őt pedig úgy mentették meg a zsebéből.

Roger akkor lett világhírű, amikor elterjedtek a képek arról, ahogy lazán összegyűrt egy fém vödröt.

link Forrás

Halottál már emberi lényt megtört, a sírás határán billegő hangon kenguruhalálhírt bejelenteni? Ha nem, most megteheted:

link Forrás

Ez itt pedig az utolsó publikált fotó a Zsákos Bilbó módjára elmélkedő öreg Rogerről:

link Forrás

A megmentője, Chris "Brolga" Barns az ő kedvéért hozta létre a menhelyet, ahol Rogerrel és a 12 feleségével együtt összesen úgy 50 kenguru élt mostanában.

Roger és Chris között kezdetben mély férfibarátság volt, aztán jött az átkozott nemi érés, ami bevadította Rogert, aki az atyai barát helyett ettől fogva a riválist látta Chrisben. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.