Meghalt Roger, a hatalmas izmai miatt világhírűvé vált mémkenguru

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

12 éves korában, az ausztráliai Alice Springs kengururezervátumában meghalt Roger, akit nyilván te is rengeteg képen és videón láttál: ő volt AZ az irtó izmos kenguru. 

A faján belül is nagynak számító, 2 méter magas és 81 kilós vörös óriáskenguru azért élt egy állatotthonban, mert az anyját kölyökkorában elütötte egy autó, őt pedig úgy mentették meg a zsebéből.

Roger akkor lett világhírű, amikor elterjedtek a képek arról, ahogy lazán összegyűrt egy fém vödröt.

Halottál már emberi lényt megtört, a sírás határán billegő hangon kenguruhalálhírt bejelenteni? Ha nem, most megteheted:

Ez itt pedig az utolsó publikált fotó a Zsákos Bilbó módjára elmélkedő öreg Rogerről:

A megmentője, Chris "Brolga" Barns az ő kedvéért hozta létre a menhelyet, ahol Rogerrel és a 12 feleségével együtt összesen úgy 50 kenguru élt mostanában.

Roger és Chris között kezdetben mély férfibarátság volt, aztán jött az átkozott nemi érés, ami bevadította Rogert, aki az atyai barát helyett ettől fogva a riválist látta Chrisben. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.