Szijjártó Péter olyan EU-t akar, ahol a karácsony karácsony marad, betlehemmel és karácsonyfával

Miután Magyarország befogadta az otthonában köztörvényes bűnözőnek számító volt macedón Nikola Gruevszkit, Szijjártó Péter visszatért a korábbi panelhez és a bajbajutottak helybeli segítéséről beszélt. Az uniós külügyminiszterek tanácsának ülése után tartott sajtótájékoztatóján kijelentette:  

"vannak olyan szükséget szenvedő emberek, akiknek otthonában háború zajlik, akiket otthonaik elhagyására kényszerítenek terrorszervezetek. Ezeket az embereket segíteni kell, helyben, vagy a hazájukhoz legközelebbi biztonságos helyen."

Majd a Hungary Helps programmal példálózott, ami szerinte "abban nyújt segítséget, hogy a rászorulók maradjanak az otthonukhoz legközelebbi biztonságos ponton."

Fotó: botost/444.hu

Szijjártó Péter szerint bejelentette ismét, hogy Magyarország nemmel fog szavazni az ENSZ migrációs paktumáról. Mert 


"Magyarország olyan Európai uniót akar a jövőben is, ahol a karácsony karácsony marad, betlehemmel és karácsonyfával. Európának ragaszkodnia kell saját hagyományaihoz, örökségéhez, ma ezért ellen kell állni minden olyan kísérletnek, amely az unió népesség összetételének végzetes megváltoztatására irányul." 

(MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.