Több százan a hajléktalanokat segítő adománygyűjtő koncerten a Széll Kálmán téren

Többek közt a Szabó Benedek és a Galaxisok, Lovasi András és az Ivan & The Parazol lépett fel az Utcazene az utcán élőkért című akusztikus koncerten a Széll Kálmán téren hétfő este. Az Amnesty International Magyarország által szervezett akusztikus koncert az Utcáról Lakásba Egyesületet és az A Város Mindenkié csoportnak gyűjtött adományt. A jótékonysági eseménnyel a szervezők arra szerették volna 

"felhívni Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontján az áthaladók figyelmét, hogy bár a hajléktalan emberek eltűntek onnan, a probléma távolról sem oldódott meg. Hiszen a szállókon továbbra is 9000 férőhely jut 30000 rászorulóra, a hajléktalanság pedig állapot, így nem lehet bűncselekmény, de még csak szabálysértés sem."

Fotó: Halász Júlia/444
Fotó: Halász Júlia/444
Fotó: Halász Júlia/444


Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.