Több százan a hajléktalanokat segítő adománygyűjtő koncerten a Széll Kálmán téren

Budapest
2018 december 10., 19:07
comments 192

Többek közt a Szabó Benedek és a Galaxisok, Lovasi András és az Ivan & The Parazol lépett fel az Utcazene az utcán élőkért című akusztikus koncerten a Széll Kálmán téren hétfő este. Az Amnesty International Magyarország által szervezett akusztikus koncert az Utcáról Lakásba Egyesületet és az A Város Mindenkié csoportnak gyűjtött adományt. A jótékonysági eseménnyel a szervezők arra szerették volna 

"felhívni Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontján az áthaladók figyelmét, hogy bár a hajléktalan emberek eltűntek onnan, a probléma távolról sem oldódott meg. Hiszen a szállókon továbbra is 9000 férőhely jut 30000 rászorulóra, a hajléktalanság pedig állapot, így nem lehet bűncselekmény, de még csak szabálysértés sem."

photo_camera Fotó: Halász Júlia/444
photo_camera Fotó: Halász Júlia/444
photo_camera Fotó: Halász Júlia/444


Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.