Vona jó szívvel szavazna Puzsérra

POLITIKA
2018 december 10., 12:05
comments 223

Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke azt nyilatkozta a Hír Tv-nek, hogy jó kapcsolatot ápol Puzsér Róberttel, tiszteli a munkásságát, és ha a "XXI. századi pártok" (LMP, Momentum, Jobbik) megegyeznek a támogatásában, jó szívvel szavaz rá a jövő évi budapesti főpolgármester-választáson.

Egykori pártja még nem kötelezte el magát, a témában a Jobbik elnöksége fog dönteni, de a HVG azt írja, hogy Puzsér várakozása szerint a jövő év legelején ez is meg fog történni.

Puzsér azt nyilatkozta, hogy a szorosabb együttműködés feltétele, hogy a "három potenciális centrumpárt", az LMP, a Jobbik és a Momentum közül legalább kettő álljon be a jelöltsége mögé.

Az LMP ezt szombaton jelentette be. A Momentum viszont nem támogatja, sőt Fekete-Győr pártelnök nemrég arról nyilatkozott, hogy Puzsér indulása "Tarlós Istvánnak még több szavazót hozna". 

(via HVG)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.