Vona jó szívvel szavazna Puzsérra

Vona Gábor, a Jobbik volt elnöke azt nyilatkozta a Hír Tv-nek, hogy jó kapcsolatot ápol Puzsér Róberttel, tiszteli a munkásságát, és ha a "XXI. századi pártok" (LMP, Momentum, Jobbik) megegyeznek a támogatásában, jó szívvel szavaz rá a jövő évi budapesti főpolgármester-választáson.

Egykori pártja még nem kötelezte el magát, a témában a Jobbik elnöksége fog dönteni, de a HVG azt írja, hogy Puzsér várakozása szerint a jövő év legelején ez is meg fog történni.

Puzsér azt nyilatkozta, hogy a szorosabb együttműködés feltétele, hogy a "három potenciális centrumpárt", az LMP, a Jobbik és a Momentum közül legalább kettő álljon be a jelöltsége mögé.

Az LMP ezt szombaton jelentette be. A Momentum viszont nem támogatja, sőt Fekete-Győr pártelnök nemrég arról nyilatkozott, hogy Puzsér indulása "Tarlós Istvánnak még több szavazót hozna". 

(via HVG)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.