Arcon találtak egy fideszes politikust egy romániai vadászaton

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

November végén vadászbalesetet szenvedett a Hajdú-Bihar Megyei Közgyűlés fideszes alelnöke, Tasi Sándor, értesült a 24.hu. Mint írják, a történteket eddig nem hozták nyilvánosságra, de érdeklődésükre Tasi megerősítette értesülésüket.

Tasi elmondása szerint szerencsétlen véletlen áldozata lett. A vadászaton, amelyen több magyarországi és határon túli politikus is részt vett, madarakra mentek. Madárra söréttel mennek, a fagyos, téli időben pedig elő-előfordul, hogy a puskából leadott lövés után a sörétgurulatot kap,és váratlan irányba indul. Mivel egyszerre több lövést is leadtak 30-40 méter távolságból, nem lehetett megállapítani, hogy honnan jött a sörét.

Tasi kórházi ápolásra szorult, ki kellett metszeni a bőre alól a sörétet.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.