Elektromos triciklikkel bővíti járműflottáját a Magyar Posta

Több milliárd forint értékben vásárolt új járműveket az elavultak cseréjére, tájékoztatta az MTI-t a Magyar Posta. Tájékoztatásuk szerint idén motorok, kis- és nagyteherautók mellett beszereztek 23 darab elektromos triciklit is. Ezeket most, december első heteiben tesztelik, ami saját bevallásuk szerint is "a csomaglogisztikai piac legnehezebb időszaka", ami alatt nyilván arra gondolnak, hogy ilyenkor úgyse hoznak ki semmit időben.

A posta az új típusú járműveket elsősorban Budapesten a nemzetközi küldemények kézbesítésében használja, vidéken pedig a levél- és csomagkézbesítés összevonhatóságát tesztelik az eszközzel. A tricikli óránként maximum 45 kilométeres sebességgel képes haladni, hatótávolsága nagyjából 80 kilométer.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.