Elektromos triciklikkel bővíti járműflottáját a Magyar Posta

gazdaság
2018 december 11., 12:18
comments 98

Több milliárd forint értékben vásárolt új járműveket az elavultak cseréjére, tájékoztatta az MTI-t a Magyar Posta. Tájékoztatásuk szerint idén motorok, kis- és nagyteherautók mellett beszereztek 23 darab elektromos triciklit is. Ezeket most, december első heteiben tesztelik, ami saját bevallásuk szerint is "a csomaglogisztikai piac legnehezebb időszaka", ami alatt nyilván arra gondolnak, hogy ilyenkor úgyse hoznak ki semmit időben.

A posta az új típusú járműveket elsősorban Budapesten a nemzetközi küldemények kézbesítésében használja, vidéken pedig a levél- és csomagkézbesítés összevonhatóságát tesztelik az eszközzel. A tricikli óránként maximum 45 kilométeres sebességgel képes haladni, hatótávolsága nagyjából 80 kilométer.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.