Megrángatta terhes feleségét Fortnite-ozás közben, de a balhé adásba került, a gamert eljárás alá vonták

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Egy 26 éves férfinek kell bíróság elé állnia, amiért fizikailag bántalmazta harmadik gyerekükkel terhes élettársát Sydney-ben. 

Az akár mindennapinak tekinthető esetben az a szokatlan, hogy a férfit játékostársai nyomták fel, mivel a rádiósugárzáson keresztül hallották, hogy üvölt a nővel és bántalmazza. A 26 éves férfi a Fortnite nevű játékkal játszott egy nyilvános szerveren, ahol a játékosok élőben kommunikálnak egymással.

A nő anyja a helyi médiának elmondta, nagyon hálás a játékosoknak, hogy jelentették az esetet, pedig "többségük férfi". 

Az incidens abból fakadt, hogy a 21 éves asszony vacsorázni hívta élettársát, aki viszont még játszani szeretett volna. A nő nem sérült meg komolyabban. (Guardian)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.