Télszag van, jó reggelt!

Jófajta téli hajnalra ébredtünk, affélére, amikor ugyan csíp a fagy, de valahogy mégse kellemetlen az egész. És télszagra, amit idén először éreztem. Pedig volt már idén hidegebb, most például az ország egy kétszámjegyű százalékban kifejezhető részén nem is fagy.

Ahol pedig mégis, mint például az Alföld nagy részén, ott is legalább -3 fok van, nem az a kimondott kutyahideg.

Ahogy az előrejelzést nézem, ezek a kellemes érzések nem tartanak majd ki egész nap. Ma készítsék elő jól tapadó cipőjüket, mert a téli csapadékok leggyűlöltebbikére, ónos szitálásra számíthatunk. Ilyenkor igen gyakoriak a végtagsérülések.

Az északnyugat felől érkező egyre hidegebb levegőnek hála a csapadék egyre nagyobb eséllyel ígérkezik hónak. A napi csúcshőmérséklet 5-6 fok körül alakul, az északi hegyvidéken csupán 2-3 fok lesz, így arra nincs esély, hogy a lehulló hó meg is maradjon.

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.