Az egyik kiskorút Londonba akarta szöktetni, a másikat folyamatosan zaklatta, 9 év börtönt kapott a békési tanár

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szexuális erőszakért kilenc évre, a legszigorúbb fegyházbüntetést kapta a 34 éves Sz. Z., az a békési robotikatanár, aki egy tanítványát Londonba akarta szöktetni, írja a Blikk. Ezt az ítéletet viszont egy másik fiú molesztálásáért szabták ki.

A férfi az első esetben 11 éves tanítványát teljesen a befolyása alá vonta, és Londonba akarta szöketni. A fiú külsejét elváltoztatta, még hamis papírokat is szerzett neki Egyiptomból, de a repülőtéren lebuktak, ahol a bőröndjében szexuális segédeszközt is találtak. Akkor 1 év 8 hónapot kapott, felfüggesztve - mert a fiú „önszántából” szökött el vele. Békésen már akkor is lehetett hallani arról, hogy mások is az áldozatai voltak. Most egy 10 éves fiú folyamatos zaklatásáért ítélték el, aki a robotikaszakkört látogatta.

Sz. Z.-t végleg eltiltották minden olyan tevékenységtől, ami 18 év alattiakkal kapcsolatos. (Blikk)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.