A rendőrség 480 méternyi kordont halmozott fel a Szalay utca sarkán, lezárhatják a Kossuth teret

POLITIKA
2018 december 13., 13:58
comments 448

Négy zöld teherautóra pakolva rengeteg fém kordonelemet szállított a rendőrség a Kossuth tér sarkára. A teherkocsik vezetőfülkéiben civil ruhás férfiak várakoztak, amikor ott jártam. 

Megszólítottam két rendőrt, akik annyit árultak el, hogy nemsokára még sok további kordon érkezik a térre. A kérdésemre azt mondták, hogy még nem kaptak parancsot a tér körbekordonozására, de felkészülnek minden eshetőségre.

Az autók körbejárása közben megszámoltam, hogy platónként 30 darab, vagyis összesen 120 kétrészes kordonelem vár a sarkon. Mivel egy rész szélessége durván 2 méter, az eddig felhalmozott mennyiséggel összesen  480 méter hosszú blokádot tudnának építeni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt