Országszerte fagy

Fagyos reggelre ébredtünk, az Országos Meteorológiai Szolgálat hőtérképe is teljesen kékbe borult, nincs olyan pontja az országnak, ahol fagypont fölött lenne a hőmérséklet. Jelenleg jellemzően mínusz 1 és mínusz 5 fok közötti hőmérsékleteket mérnek, ennél hidegebb csak a Matyóföldön van.

Időjárásunkat egy hidegörvény alakítja, számottevő csapadékra nem számíthatunk. Már délelőtt kisüthet a nap, ekkor az ország északnyugati és északi részén még fagyni fog, középen és délen 0-3 fok lesz. Délutánra már mindenhol felenged a fagy, de 4 foknál így se lesz melegebb. Cserébe szinte mindenhol számíthatunk napsütésre.

A következő napokban hasonlóan hideg, sőt, még egy kicsit hidegebb lesz. Pénteken napos, a hétvégén havas időre számíthatunk.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.