9 évet kapott az alvó nőt a repülőn zaklató utas

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!
A tettes

Az ügyész majdnem 11 évet kért rá, végül 9 év börtönbüntetést kapott az a munkavízummal 3 éve az Egyesült Államokban élő indiai férfi, aki egy Grand Canyon-beli kiállításról Detroitba tartó éjszakai repülőjáraton durván zaklatott egy fiatal nőt. 

A 35 éves férfi, a felesége és a 23 éves áldozat, egy modell, egymás mellett ültek a repülőn.

Az áldozat arra ébredt, hogy az inge ki van gombolva, a nadrágja cipzárja lehúzva, a fickó pedig a kezével matat rajta és belé is hatol. Az erőszaktevőt az esküdtszék már augusztusban bűnösnek találta, a bíró most szabta ki a büntetését. 

(via news.com.au)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.