9 évet kapott az alvó nőt a repülőn zaklató utas

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A tettes

Az ügyész majdnem 11 évet kért rá, végül 9 év börtönbüntetést kapott az a munkavízummal 3 éve az Egyesült Államokban élő indiai férfi, aki egy Grand Canyon-beli kiállításról Detroitba tartó éjszakai repülőjáraton durván zaklatott egy fiatal nőt. 

A 35 éves férfi, a felesége és a 23 éves áldozat, egy modell, egymás mellett ültek a repülőn.

Az áldozat arra ébredt, hogy az inge ki van gombolva, a nadrágja cipzárja lehúzva, a fickó pedig a kezével matat rajta és belé is hatol. Az erőszaktevőt az esküdtszék már augusztusban bűnösnek találta, a bíró most szabta ki a büntetését. 

(via news.com.au)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.