9 évet kapott az alvó nőt a repülőn zaklató utas

A tettes

Az ügyész majdnem 11 évet kért rá, végül 9 év börtönbüntetést kapott az a munkavízummal 3 éve az Egyesült Államokban élő indiai férfi, aki egy Grand Canyon-beli kiállításról Detroitba tartó éjszakai repülőjáraton durván zaklatott egy fiatal nőt. 

A 35 éves férfi, a felesége és a 23 éves áldozat, egy modell, egymás mellett ültek a repülőn.

Az áldozat arra ébredt, hogy az inge ki van gombolva, a nadrágja cipzárja lehúzva, a fickó pedig a kezével matat rajta és belé is hatol. Az erőszaktevőt az esküdtszék már augusztusban bűnösnek találta, a bíró most szabta ki a büntetését. 

(via news.com.au)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.