Fidesz: A bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi a budapesti tüntetéseket

"Az elmúlt két nap eseményeiből világosan látható, hogy a bevándorláspárti Soros-hálózat szervezi az erőszakos tüntetéseket Budapesten," jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteki sajtótájékoztatóján. Hidvéghi Balázs szerint a tüntetőknek csak 

"egy a lényeg: a balhé és a provokáció, számukra semmi sem szent, semmit sem tisztelnek. Tudatosan, előre tervezetten és erőszakosan provokálják a rendőröket.

A kormánypárti politikus szerint ugyanaz 1000-1500 ember vett részt a megmozdulásokon, akiket "a Soros-hálózathoz tartozó politikai rendezvényeken már láthattunk." Hidvéghi megnevezte a csütörtöki tüntetés egyik szervezőjét, Pósfai Istvánt", "aki korábban a Soros-egyetem melletti tüntetéseket is szervezte."

"Csak ürügyet kerestek ahhoz, hogy balhét csináljanak és megrendelésre rossz hírét keltsék Magyarországnak; törnek-zúznak az utcákon, és azért provokálják a rendőröket, hogy le tudják járatni hazánkat,"

tette hozzá. 

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.