Így tiltakozik a rabszolgatörvény ellen Tímea, aspeni olvasónk

Tímea, Aspenből ezzel a fotóval fejezi ki szolidaritását a fagyos budapesti utcákon tüntetőkkel: a dermesztő hideggel és a térdig érő hóval dacolva, szemét kitakarva, azonosító szám nélkül, falatanyi hogyishívjákban pózol. Az üzenet világos.

A Colorado állambeli Aspen az Egyesült Államok legnépszerűbb síparadicsoma. A Sziklás-hegységben, 2400 méteres magasságban megbúvó, mindössze hétezer fős, festői kistelepülés egyszersmind az USA (és így a világ) egyik legdrágább környéke is, már ami az ingatlanárakat illeti. A falu fölé magasodó 3411 méteres Aspen-hegy térségében összesen 72 sípálya van, 8 felvonóval.

A sípályáktól alig 1-2 kilométernyire, Woody Creek településen, egy erődítményszerű ranchon élt Hunter S. Thompson író, újságíró, és itt lett öngyilkos 2005 februárjában, saját lőfegyverével. Hamvait – végakartának megfelelően – negyvenhét méter magas torony tetejéről, ágyúból lőtték ki.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.