Így tiltakozik a rabszolgatörvény ellen Tímea, aspeni olvasónk

szórakozás
2018 december 14., 19:00
comments 404

Tímea, Aspenből ezzel a fotóval fejezi ki szolidaritását a fagyos budapesti utcákon tüntetőkkel: a dermesztő hideggel és a térdig érő hóval dacolva, szemét kitakarva, azonosító szám nélkül, falatanyi hogyishívjákban pózol. Az üzenet világos.

link Forrás

A Colorado állambeli Aspen az Egyesült Államok legnépszerűbb síparadicsoma. A Sziklás-hegységben, 2400 méteres magasságban megbúvó, mindössze hétezer fős, festői kistelepülés egyszersmind az USA (és így a világ) egyik legdrágább környéke is, már ami az ingatlanárakat illeti. A falu fölé magasodó 3411 méteres Aspen-hegy térségében összesen 72 sípálya van, 8 felvonóval.

A sípályáktól alig 1-2 kilométernyire, Woody Creek településen, egy erődítményszerű ranchon élt Hunter S. Thompson író, újságíró, és itt lett öngyilkos 2005 februárjában, saját lőfegyverével. Hamvait – végakartának megfelelően – negyvenhét méter magas torony tetejéről, ágyúból lőtték ki.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.