Kérdezte a postást, kapott-e levelet, de nem kapott, így vascsővel megtámadta, végül betörte a saját ablakait

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A pásztói, 35 éves B. Orsolya május 2-án délelőtt Pásztón egy postai kézbesítőnél érdeklődött, hogy érkezett-e neki küldemény. Mondták, hogy nem, amire egy vascsövet vett magához, majd azzal a kezében támadt a kézbesítőre, aki erre a szomszédos házba menekült be.

Fotó: police.hu

Amikor B. Orsolya látta, hogy nem éri utol a postai alkalmazottat, a vascsövet felé dobta, de azzal nem találta el. Ezután a nő felvette a csövet az útról, majd bement a saját házába, és annak több ablakát kitörte.

Közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt kell felelnie. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.