Olyan istentelen hideg van, hogy a kutya is bebújt a zoknik közé

időjárás
2018 december 14., 05:15
comments 206

Nahát, mi ez a fura zokni?

Nézzük meg kicsit közelebbről!

Hát persze, hogy Minó tacskó. Nem is csoda, hogy így beleolvadt a környezetébe, hiszen végtelenül kifinomult ősi kutyaösztöneivel nyilván tudja, hogy milyen kutyellenesen hideg reggelre ébredtünk. Mármint ébredtem én, mert ő természetesen csak még mélyebbre fúrta az orrát a kanapéba az előző fotó elkészülte óta, íme:

Miközben Txiki tacskó hasonló sportban utazik:

És csak Milky macska tartja a frontot, egy másik klasszikus Kárpát-medencei sport, a seggnyalás űzésével:

Mind tudják ugyanis, hogy odakint akár mínusz 7 fok is lehet, sőt tekintve, hogy az ablakba rakott hőmérő is éppen mínusz 5,9-et mutat, tényleg lehet is annyi, sőt rosszabb is. Azt meg talán csak sejtik, hogy napközben egyre sűrűsödni fog a felhőzet, majd délután délen indul a havazás, aztán húzódik észak felé. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt