Olyan istentelen hideg van, hogy a kutya is bebújt a zoknik közé

időjárás
2018 december 14., 05:15

Nahát, mi ez a fura zokni?

Nézzük meg kicsit közelebbről!

Hát persze, hogy Minó tacskó. Nem is csoda, hogy így beleolvadt a környezetébe, hiszen végtelenül kifinomult ősi kutyaösztöneivel nyilván tudja, hogy milyen kutyellenesen hideg reggelre ébredtünk. Mármint ébredtem én, mert ő természetesen csak még mélyebbre fúrta az orrát a kanapéba az előző fotó elkészülte óta, íme:

Miközben Txiki tacskó hasonló sportban utazik:

És csak Milky macska tartja a frontot, egy másik klasszikus Kárpát-medencei sport, a seggnyalás űzésével:

Mind tudják ugyanis, hogy odakint akár mínusz 7 fok is lehet, sőt tekintve, hogy az ablakba rakott hőmérő is éppen mínusz 5,9-et mutat, tényleg lehet is annyi, sőt rosszabb is. Azt meg talán csak sejtik, hogy napközben egyre sűrűsödni fog a felhőzet, majd délután délen indul a havazás, aztán húzódik észak felé. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.