Újabb öt évre kapott nevetséges áron lakást a Várban Tiffán Zsolt borász, egykori fideszes képviselő

politika
2018 december 14., 06:42
comments 142
photo_camera Tiffán Zsolt

A HVG információi szerint Tiffán Zsolt borász bt-je 10 év után újabb öt évig bérelhet névleges összegért egy 60 négyzetméteres várbeli lakást. A Hunyadi János út 9. alatt található, 60 négyzetméteres, 1,5 szobás, legfelső szinti lakásért mindössze 47 ezer forint plusz áfát kell fizetnie. Összehasonlításképpen megnéztem, hogy mennyiért vannak aktuális piaci ajánlatok ebbe az utcában. Egy majdnem pont ekkora, 65 négyzetméteres, 2 szobás lakást havi 185 ezerért ajánlanak az ingatlan.com-on.

A lényegében ajándéknak számító bérleti díjról személyesen Nagy Gábor Tamás fideszes polgármester nyújtott be előterjesztést a testülethez.

Tiffán Zsoltnak, aki korábban Fidesz baranyai elnöke és parlamenti képviselő volt, két borüzlete is van sétatávolságra a lakástól.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.