Felrobbant egy étterem Japánban

Felrobbant egy kétszintes étterem Szapporóban.Fotó: JIJI PRESS/AFP

Vasárnap este felrobbant egy kétszintes étterem Japán északi részén, Hokkaido szigetén, Szapporó városában, jelentette a Kyodo hírügynökség és az NHK állami hírtelevízió.

A robbanás oka egyelőre nem ismert, a rendőrség nyomozást indított.

A robbanás erejére jellemző, hogy az NHK beszámolója szerint még szomszédos épületek is összeomlottak. A hírek szerint a robbanásban 42-en sebesültek meg, egyikük állapota válságos.

A sajtóhírek szerint a helyszínt biztosító rendőrök és tűzoltók újabb robbanás veszélyére figyelmeztették a környékbelieket. Ez arra utalhat, hogy gázszivárgás történt, amiről szemtanúk is beszámoltak. (Via MTI)

Ha csak 300 forinttal támogatna bennünket...

... mindenki, aki ezt az üzenetet látja, akkor néhány nap alatt összejönne a szerkesztőség éves költségvetése. A 444 hosszú távú, stabil működése rajtad múlik. Olyanokon, akik hajlandóak a saját pénzükből áldozni, hogy Magyarországról ne tűnjön el a független újságírás. Ha szeretnéd, hogy a 444 oknyomozásai, elemzései és videói továbbra is a lehető legtöbb emberhez eljussanak, akkor támogasd a szerkesztőséget, akár csak egy kávé árával is!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.