Veszettül hideg lesz az éjszaka

Dermesztően hideg éjszakára számíthatunk vasárnapról hétfőre virradóra, helyenként egészen mínusz 10 fokig hűlhet a levegő.

Pedig már most sincs meleg. Az ország nagy részén fagy, jellemzően mínus 1-2 fok van, de a magasabb hegyekben már most is mínusz 5.

A hideg most tartósnak ígérkezik, a meteorológia előrejelzése szerint hétfőn nem lesz 1 foknál melegebb. Kedden ugyan napközben akár 5 fokig is melegedhet, de éjjel mínusz 12 fokig is hűlhet a levegő, szerdán pedig napközben sem emelkedik mínusz 2 fok fölé.

A kemény éjszakai fagyok egész héten kitartanak, és napközben is legfeljebb fagypont körül alakul majd a hőmérséklet.

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.