A pina a megújult Tumblren akkor is tiltott, ha XIX. századi, festett és Évaé, az első asszonyé a Földön

idióta rekordok
2018 december 17., 12:44
comments 91

December 17-étől éles a Tumblr mikroblogszolgáltató már előzetesen is nagy felzúdulást keltő pornó- és szextiltása. Most tapasztalhattam meg én is, hogy milyen az, amikor az emberre teljes vértezetében csap le az amerikai Nyugati part idióta internetes prüdériája: máris tiltott tartalomnak jelölték meg egy posztomat.

Ami nem más, mint Willam Blake angol költő-próféta-képzőművész egyik híres iluusztrációja, amit Milton “Elveszett Paradicsom” című művéhez festett valamikor az 1800-as évek legelején.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.