A pina a megújult Tumblren akkor is tiltott, ha XIX. századi, festett és Évaé, az első asszonyé a Földön

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

December 17-étől éles a Tumblr mikroblogszolgáltató már előzetesen is nagy felzúdulást keltő pornó- és szextiltása. Most tapasztalhattam meg én is, hogy milyen az, amikor az emberre teljes vértezetében csap le az amerikai Nyugati part idióta internetes prüdériája: máris tiltott tartalomnak jelölték meg egy posztomat. 

Ami nem más, mint Willam Blake angol költő-próféta-képzőművész egyik híres iluusztrációja, amit Milton “Elveszett Paradicsom” című művéhez festett valamikor az 1800-as évek legelején.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 4,3 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.