Az elmúlt hét egyetlen bivalyerős képben

politika
2018 december 17., 20:05
comments 210

A hétfő este az MTVA előtt összegyűlt tüntető tömeg egy része a Mediaworks, egy másik része a Hír TV elé vonult, de továbbra is nagyon sokan vannak a Kunigunda útján, a közmédia épületegyüttese előtt. Célja nem látszik a demonstrációnak, de a hangulat elég tüzes, és a jelenlévők szórakoztatják is magukat. 

Így például a Kétfarkú Kutyapárt néhány aktivistája azzal csinálja a bulit, hogy vetítenek a székház oldalára. Bejátszották saját fejlesztésű Super Mario játékukat, a weben ingyen játszható Igazi Mészáros-t, és több más animációt is - az egyikről készült a fenti pillanatkép, a székház előtt álló rendőrsorfallal, és mindenki által ismert hangulatjelekkel. A képet Adrián Zoli, a Képszerkesztőség fotósa lőtte. 

Készült egy rövid videó is:

link Forrás

És további képek:

photo_camera Fotó: Adrián Zoli / kepszerk.hu
photo_camera Fotó: Herczeg Márk / 444
photo_camera Fotó: Herczeg Márk / 444

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.