Az elmúlt hét egyetlen bivalyerős képben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A hétfő este az MTVA előtt összegyűlt tüntető tömeg egy része a Mediaworks, egy másik része a Hír TV elé vonult, de továbbra is nagyon sokan vannak a Kunigunda útján, a közmédia épületegyüttese előtt. Célja nem látszik a demonstrációnak, de a hangulat elég tüzes, és a jelenlévők szórakoztatják is magukat. 

Így például a Kétfarkú Kutyapárt néhány aktivistája azzal csinálja a bulit, hogy vetítenek a székház oldalára. Bejátszották saját fejlesztésű Super Mario játékukat, a weben ingyen játszható Igazi Mészáros-t, és több más animációt is - az egyikről készült a fenti pillanatkép, a székház előtt álló rendőrsorfallal, és mindenki által ismert hangulatjelekkel. A képet Adrián Zoli, a Képszerkesztőség fotósa lőtte. 

Készült egy rövid videó is:

És további képek:

Fotó: Adrián Zoli / kepszerk.hu
Fotó: Herczeg Márk / 444
Fotó: Herczeg Márk / 444

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.