Háromszor kérdeztük meg a rendőrséget, hogy került az Origóhoz a tüntetőkről készült rendőrségi videó

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Csütörtökön került fel a portál oldalára egy felvétel az „MSZP-s politikus támadt az első sorokban a rendőrökre a Kossuth-téren - videó” című cikkben. A videóról, mely a szerdai tüntetésről készült, azt írják, „Az Origo birtokába jutott rendőrségi felvétel”. Jogos lehet a kérdés, hogyan kerülhetett a kormányközeli portál birtokába a rendőrsorfal mögül, a rendőrség által, a tüntető emberekről készített felvétel, illetve hogy az ügyben kíván-e  vizsgálatot indítani a BRFK, azonban hiába tettük fel a sajtóosztálynak ezzel kapcsolatos kérdéseinket, megkeresésünkre azóta sem, péntek óta nem kaptunk választ. 

Forrás: Origo

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.