Latorcai az ellenzéki képviselők miatt szigorítaná a Házszabályt

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

"Azt gondolom, hogy hozzá kell nyúlni a Házszabályhoz, bármennyire szomorú. (..) Olyan, de olyan mélyre süllyedt a közbeszéd szintje a Parlamentben, ami úgy gondolom már a társadalom számára is visszatetsző," mondta a múlt szerdai botrányos ülést levezető házelnök a HírTV-ben hétfő este. Latorcai János szerint nincs elég eszköz a levezető elnökök kezében, miközben megengedhetetlen, hogy egyes képviselők büntetlenül sározhatnak be felszólalásukban másokat. A KDNP-s politikus minden bizonnyal az Orbánnak címzett ellenzéki azonnali kérdésekre gondolt. 

"És akkor tulajdonképpen mire van a levezető elnöknek lehetősége?",

panaszkodott Latorcai. Csak arra, hogy megvonja a szót, majd megszavaztassa a Házzal, hogy kitiltsa-e a renitens felszólalót, de az attól még részt vehet a szavazásokon, illetve maradhat az ülésteremben.

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.