Miután kidobtak az épületből két képviselőt, az M1 Híradójában a családtámogatások postázása a vezető hír

Miközben országgyűlési képviselőket hajítanak ki az MTVA épületéből, és többen még mindig a studiók előtt várakoznak, az M1 hírcsatorna kilencórás tíz perc hosszú Híradójában a vezető hír az volt, hogy 

korábban érkeznek a decemberi családtámogatások. 

A vasárnapi tüntetésről beszámoltak, egészen addig, hogy "képviselők léptek be a közmédia épületébe." Hogy miért, arról már nem, ahogy arról sem, hogy Szél Bernadettet és Hadházy Ákost már ki is dobták onnan.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.